They came from Zelkor's Ferry

Første dag i Zelkor's Ferry

Gruppen kommer til byen og reiser til Mouth of Doom

Tidlig formiddag tropper de 5 personene opp på Bristleback inn. De har med seg et forseglet brev fra Keiseren av den gamle verden. Odo Bristleback tar dem imot og sørger for at alt i brevet blir ordnet.
Odo velger å følge gruppen til Mouth of Doom for å sette opp en basecamp. På veien legger gruppen merke til at noen Gnoller holder dem under oppsikt. De går også nesten inn i et bakholdsangrep fra en Edderkopp. Odo avslutter dette krypets tid på jorden.

Vel framme ved Mouth of Doom setter gruppen opp leir. Selve grotten ser ut som hodet til Orcus, hvor munnen er veien ned i dungeonen.

I første rom så er det 6 dører. På leting etter feller får [Vallimir] og Kayashi Hayashi noen ubehagelige turer ned i noen pitt’er. DEn tredje fellen er et portaculis som er laget for å separere gruppen. De rydder opp i dette problemet med 100 kilo stein på utløseren til fellen.

SÅ er det strake vei inn i en korridor. Etter litt om og men, så klarer de å finne en felles tanke om hvordan man skal undersøke en dungeon.

Første problem kommer da Gaius blir slukt av en Geleklump. Men snar tenking fra Kaz. Kaz og Kayashi Hayashi tar et tau mellom seg og springer på hver sin side av kuben. Det er en etsende kube og tau tåler lite(1d6 i skade, 2 eller mer sliter tauet). Tauet holder og de røsker Gaius ut av kuben. Men så blir Kayashi Hayashi spist, men dratt ut av kuben av Kaz som fortsatt springer med tauet.

Neste problem er et rom som har en sei veske på dører, gulv og tak. Utenfor døren står 2 sandaler og på håndtaket henger en hanske. Vallimir banker på og blir sittende fast. Men denne gruppen liker ikke å bli tatt ved nesen, så Kayashi Hayashi henter en tanke fra luften: Hvorfor ikke helle lampeolje på? Og som sagt så gjort. Og heldigvis er lampeolje det eneste botemiddelet for denne type lim. I enden av rommet står en kiste og fast til kisten henger en arm som ser ut som den har blitt hugget av for å komme løs fra kisten.
Igjen viser det seg at gruppen har noen ess i ermet. Vallimir plukker opp sandalene, kaster en inn i rommet og oppdager at den ikke sitter fast. De har blitt immun til limet. Så han hinker inn i rommet på en sandal. Henter den andre, og labber til kisten. Der bruker han den avhogde armen for å åpne kisten og tømme den for gullet som var gjemt her.

De passerer så et rom meg skjelletter som henger ut av veggen, og finner en vei ned til neste nivå.

Så hva kommer gruppen til å gjøre? Utforske ferdig dette nivået, eller jobbe seg videre nedover?

Fortsettelse følger.

Comments

fylleangst

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.