They came from Zelkor's Ferry

Da var vi alene

Gruppen samlet sine krefter i Zelkor’s Ferry. De fant fikk tak i en paladinen Bannor og orakelet Sin, som ble med dem ned i grotten.

De leitet etter hemmelige ganger. De tenkte at det måtte jo noen gjøre. Så etter en lang stund så hadde de funnet 1 stk.

Etter dette så besluttet de seg for å utforske resten av kartet. De er fortsatt på første nivå. Innenfor en dør fant de en av bandittene. Han prøvde å rømme, men ble sugd tom av leeches. Gruppen som aldri flykter angrep. Og med hjelp fra en poni fra det hinsides, så klarte de å fjerne leech’ene. Dessverre så ble dette i det drøyeste laget for paladinen(kanonføden), så han forsvant ut.

Så da var de Kaz, Kayashi Hayashi, Vallimir og Sin.

Neste rom angrep de med en rambok. Innenfor satt en stakkar eventyrer fra en annen gruppe. Et par piler senere så lå denne eventyreren naken igjen på gulvet.

Så var det ned til neste nivå.

“Hvem sjekker feller”?
“Driter vi i, her er det greit”

Og så kom gitteret ned og de var avstengt fra omverden. Men hvem har tid til å bry seg om slikt.

Åpne første dør.
Hele gulvet besto av magiske flammer. Det var kjettinger i taket som man kunne svinge seg i, og på siden av hver av de 4 dørene som ledet til rommet var det en knapp. De trykte og ut kom en bro. Men kun for halve rommet. Så her måtte det en riktig Ninja til for å fikse brasene. Men Kayashi Hayashifant ut at noen andre burde få gleden, så han nøyde seg med å brenne av seg en sko. Så Vallimir slang seg rundt i kjettingene og fikk fram broen. Så nå var det charge for alle pangene.

Neste rom hadde fem sarkofager. 3 tomme og 2 stk med lokk på. Begge inneholdt et skjellet, men ikke noe av verdi. De fant en hemmelig dør og stormet inn i et nytt rom med 3 sarkofager.

Første var tom.

Neste inneholdt et skjellet. Det reiste seg og smalt til Sin med et sølvbeger. Sin som klasket tilbake og et stk pulverskjelett traff gulvet. Noen snappet opp sølvbegeret før GM’en klarte å summe seg.

Siste sarkofag inneholdt et skjellet med et magisk sverd. Sin klasker igjen og skjelettet falt om. Sin tok tak i sverdet og kastet det til Kayashi Hayashi. Kayashi Hayashi tok imot sverdet og angrep skyggen. Dessverre for Kaz, så rakk ikke Kayashi Hayashi fram før skyggen hadde trekt krefter ut av ham.

Men nå står de her. Klare til nye utfordringer, og nå har de et magisk sverd og et sølvbeger.

Comments

fylleangst

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.